Hvem er vi?

FE er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vores væsentligste efterretningsmæssige opgaver er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed.

Vi bruger aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os, herunder bl.a. Netværksindhentning. Det omfatter aktiv elektronisk indhentning mod computernetværk, hvilket betyder, at man hacker sig ind i it-systemer og computere, for at skaffe vital information. Det er et arbejde, der kræver medarbejdere med meget stærke og alsidige tekniske kompetencer, som du bl.a. lærer på hackerakademiet.

Ansøg

Når du søger om optagelse på Hackerakademiet, søger du et arbejde i FE.
Vi anbefaler derfor, at du beskytter dig selv og er diskret om, at du har søgt job hos FE. Det gælder i samtale med venner og kolleger, men også på de sociale medier (f.eks. Facebook og LinkedIn).

At du skal være diskret om dit job, er et generelt vilkår for at være ansat i FE. Sikkerheden handler både om at passe på medarbejderne og holde FEs kapaciteter hemmelige.
Fokus på sikkerhed skaber en særlig arbejdssituation, og det skal du som ansøger gøre dig bevidst om inden en eventuel ansættelse.

Forud for ansøgning skal du oprette en anonym email-konto til brug for senere kommunikation med FE. Denne emailadresse påføres ansøgningsskemaet.

Sidste frist for modtagelse af ansøgning er mandag d. 27. januar 2020.

For ansøgningsskema og yderligere information, klik på knappen herunder.

Læs mere

Specialuddannelse i FE

FE´s hackerakademi er for dig der har et særligt talent for programmering og IT, og har lyst til at udfordre dig selv og blive endnu bedre. Uddannelsen er en avanceret grunduddannelse på færdigheder og holdninger. Hackerakademiet er et intenst uddannelsesforløb, hvor vi klæder den enkelte elev kompetencemæssigt på til at kunne indgå i et offensivt hackerteam. Det kræver tekniske færdigheder, men også ordentlige menneskelige værdier og evne til samarbejde.
Uddannelsen varer 5 måneder og indeholder bl.a. følgende områder:
  • Netværk
  • Programmering
  • Systemarkitektur
  • It-infrastruktur
  • Web exploitation
  • Reversering
  • Rekognoscering
  • Binary exploitation
  • Malware
Hvis du bliver optaget på uddannelsen, lærer du at anvende komplekse metoder og værktøjer, og du bliver undervist i grundlæggende operationssikkerhed. Du vil igennem uddannelsen blive undervist af FE´s egne medarbejdere, samt udvalgte gæsteundervisere blandt verdens førende eksperter inden for deres område. Under uddannelsen vil du løbende blive vurderet på dine faglige evner og dine personlige kompetencer. Består du uddannelsen, vil vi i fællesskab med dig vurdere, hvilke af vores teams du skal tilknyttes i fremtiden. Du vil under uddannelsen være lønnet i henhold til relevant overenskomst. Lønnen under uddannelse er ca. 30.000kr. pr. måned. Ved efterfølgende ansættelse vil du få en individuel lønforhandling. Uddannelsen vil blive gennemført i Københavnsområdet. Såfremt geografien er en udfordring for den enkelte ansøger, vil vi i ansøgningsforløbet klarlægge mulige løsninger for indkvartering.

Kvalifikationer

Hvordan ved jeg, om jeg har det, der skal til?

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge om optagelse på akademiet. Men vi har kun plads til de bedste!
Hvis du kan sige ”ja” til nedenstående krav, vil vi opfordre dig til at søge.

  • Du har veludviklede programmeringsfærdigheder.
  • Du har en høj matematisk/logisk intelligens.
  • Du kan arbejde i et team, hvor der stilles høje krav til dig.
  • Du har en ren straffeattest.

Rekrutteringsforløb

Udvælgelsesforløbet til FE´s hackerakademi er intensivt og sker løbende fra ansøgningsfristen og frem til den 5. juni 2020, hvor de bedst egnede kandidater vil blive udvalgt. Udvælgelsen vil være en kombination af praktiske opgaver, online-tests og samtaler med både Forsvarets psykologer og nogle af FE´s egne relevante medarbejdere.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig og guide dig igennem hele udvælgelsesforløbet.